Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Je partytent goed warm houden? Dat pak je zo aan!

Tijdens de wintermaanden wilt u natuurlijk ook gewoon feestjes kunnen geven. Het huren van een partytent biedt al enig bescherming tegen de kou, maar wat kan nog meer bescherming bieden? Wij van Partytentverhuur Achterhoek vertellen u precies wat u daartegen kan doen! 

Om u te extra te helpen en te beschermen tegen de koud hebben wij een aantal producten in ons assortiment opgenomen die daar een oplossing voor bieden! Inderdaad, heaters!

Een Terrasverwarmer huren

De Terrasverwarmer is bij veel mensen wel bekend, ondanks z’n naam. Deze heater is vaak te bewonderen op het terras vanwege zijn uitstraling en omdat het warmtepunt in de lucht hangt. De terrasverwarmer is 1,43 meter hoog In tegenstelling tot de elektrische heater werkt deze heater wel op gas. Ook deze heater dient te allen tijde op de grond te worden geplaatst. Belangrijk is ook dat de heater de vrijheid heeft en niet wordt afgedekt, ook hier vanwege het brandgevaar.

Een elektrische hangheater huren

Deze elektrische hangheater is met name geschikt voor tenten met buizenframe. De heaters kunnen aan de buizen worden bevestigd waardoor ze boven de gasten hangen. Door de industriële look zien deze heaters er bovendien uit als onderdeel van het feest en zijn zij geen doorn in het oog. Deze heater beschikt over twee standen: 750 of 1500 Watt. Het grootste voordeel van de elektrische hangheater is misschien nog wel dat deze waterdicht is.

Weet u al beter welke heater het meest geschikt is voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen al uw vragen zo goed en vriendelijk mogelijk beantwoorden.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 0610643275
E. info@partytentverhuur-achterhoek.nl
Stikkenweg 68-H
7021 BN , Zelhem
KvK: 91271568