Je partytent goed warm houden? Dat pak je zo aan!

30 mei 2018

Tijdens de wintermaanden wilt u natuurlijk ook gewoon feestjes kunnen geven. Het huren van een partytent biedt al enig bescherming tegen de kou, maar wat kan nog meer bescherming bieden? Wij van Partytentverhuur Achterhoek vertellen u precies wat u daartegen kan doen! 

Om u te extra te helpen en te beschermen tegen de koud hebben wij een aantal producten in ons assortiment opgenomen die daar een oplossing voor bieden! Inderdaad, heaters!

Een elektrische heater huren

De elektrische heater is gemakkelijk te bedienen. Bovendien werkt deze op elektrische tijd dus is de aanschaf van een gasfles niet nodig. Het aanbrengen van een verlengsnoer is mogelijk mocht dit nodig blijken te zijn. Het is noodzakelijk om de heater op de grond te plaatsen. Daarnaast is het absoluut vereist om de heater NIEt te bedekken of af te dekken. Dit is vanwege het brandgevaar. De heater heeft ruimte nodig om de hete lucht weg te blazen.

Elektrische heater ideaal voor in de herfst of winter

Een patio heater huren

De patio heater is bij veel mensen wel bekend, ondanks z’n naam. Deze heater is vaak te bewonderen op het terras vanwege zijn uitstraling en omdat het warmtepunt in de lucht hangt. De patio heater is maar liefst 2,20 meter hoog en 0,5 meter breed. In tegenstelling tot de elektrische heater werkt deze heater wel op gas. Ook deze heater dient te allen tijde op de grond te worden geplaatst. Belangrijk is ook dat de heater de vrijheid heeft en niet wordt afgedekt, ook hier vanwege het brandgevaar.

Patio heater makkelijk te bedienen en verlengsnoer mogelijk

Een elektrische hangheater huren

Deze heater is met name geschikt voor tenten met buizenframe. De heaters kunnen aan de buizen worden bevestigd waardoor ze boven de gasten hangen. Door de industriële look zien deze heaters er bovendien uit als onderdeel van het feest en zijn zij geen doorn in het oog. Deze heater beschikt over drie standen: 600, 900 of 1500 Watt. Het grootste voordeel van de elektrische hangheater is misschien nog wel dat deze waterdicht is.

elektrische hangheater

Weet u al beter welke heater het meest geschikt is voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen al uw vragen zo goed en vriendelijk mogelijk beantwoorden.