Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een partytent huren? Dit zijn de toppers van de Achterhoek

Organiseer jij binnenkort een feestje of evenement? Dan is een partytent huren een fantastische uitkomst! Wij bieden verschillende maten partytenten aan, zodat er voor ieder feestje en ieder gezelschap een partytent geschikt is. Onze dertien partytenten lopen uiteen van een 3×3 meter en onze grootste 6×12 meter. In ons assortiment maken wij een onderscheid tussen de standaard partytenten en onze easy up partytent. In dit artikel laten wij jou kennismaken met onze toppers en maken wij het verschil tussen de partytent en de easy up tent duidelijk.

Onze maten van de partytenten

Wij bieden tien partytenten aan die alle tien een ander formaat hebben. Onze kleinste partytent is 3×3 meter en is geschikt voor de kleine tuinfeestjes met een maximum van 15 gasten. Verwacht je een gemiddeld groot gezelschap dan is onze partytent 4×8 meter geschikt. In deze topper passen ongeveer 50 gasten en 5 á 6 statafels. Dit is dus een prima tent voor de verjaardagsfeestjes of geslaagd-feestjes.

Onze easy up tenten

Deze tenten hebben hun naam meer dan dik verdiend. Met de opbouwtijd van één minuut zijn deze tenten de echte winnaar op het gebied van tijdsinvestering. Naast de korte opbouwtijd is de easy up tent 3×3 meter ook geschikt voor bijna iedere achtertuin. Deze easy up tent heeft net zoals de partytent 3×3 meter ruimte voor ongeveer 15 personen en twee statafels.

Een formaatje groter is onze 3×4,5 meter easy up tent. Deze tent biedt ruimte voor circa 25 personen en drie statafels. Verwacht je net wat meer gasten dan 25, dan is ons grootste formaat easy up tent geschikt voor 30 personen en 4 statafels. Met een formaat van 3×6 meter heeft deze easy up tent ook ruimte voor bijvoorbeeld een loungeset. Ruil enkele statafels in voor een biertafel of een partytafel en de gasten kunnen al zittend genieten van een gekoeld drankje. Beschik je over te weinig stoelen, dan is het uiteraard ook mogelijk deze bij ons te huren.

Een partytent huren?

Heb jij nog vragen over welk formaat tent het beste bij jouw feest of evenement past? Of een vraag over onze andere producten? Dan staan wij jou graag te woord. Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 0610643275
E. info@partytentverhuur-achterhoek.nl
Stikkenweg 68-H
7021 BN , Zelhem
KvK: 91271568