Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Terborg - Partytentverhuur de Achterhoek

Whatsapp ons!

Ons aanbod

Partytentverhuur Terborg – Partytent Huren Terborg

Hey Terborg, juweeltje van de Oude IJssel! In zo’n sfeervol stadje met die rijke historie is elke reden goed voor een feestje, toch? En als je dan de boel echt wilt laten bruisen, is Partytentverhuur Achterhoek je partner in crime. Of je nu op zoek bent naar die majestueuze partytent, fonkelende feestlampjes, warme heaters of die stevige statafel: wij staan in de startblokken voor je.

Het mooiste? Bij Partytentverhuur De Achterhoek zijn we er écht voor je. Of je nu wat hulp nodig hebt bij het op- en afbouwen, op zoek bent naar de beste feesttips, of gewoon even over je ideeën wilt sparren, wij doen graag mee. Dus Terborg, zin om die historische charme te combineren met een knalfeest? Let’s get the party started! 🎉

Partytentverhuur de Achterhoek verhuurt ook partytenten in: Aalten, Borculo, Didam, Dieren, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Eibergen, Groenlo, Hengelo, Lichtenvoorde, Lochem, Neede, Ruurlo, ’s-Heerenberg, Terborg, Ulft, Varsseveld, Vorden, Wehl, Winterswijk, Zelhem en Zevenaar.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle levering

Geschikt voor alle soorten feestjes

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 0610643275
E. info@partytentverhuur-achterhoek.nl
Stikkenweg 68-H
7021 BN , Zelhem
KvK: 91271568