Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent makkelijk opzetten doe je met deze 3 tips

Ben je van plan om een tuinfeest te geven? Dan is het hebben van een partytent ideaal om je feest tot een succes te leiden. Het handige aan een partytent is dat je warmte binnenhoudt als het buiten wat kouder wordt en je staat droog als het begint te regenen. Maar een partytent makkelijk opzetten, hoe doe je dat? Speciaal voor jou hebben wij 3 tips die je helpen bij het opzetten van een partytent zodat deze gereed is voor het feest!

Tip 1: Ondergrond en afmetingen

Een partytent komt in je achtertuin. Dan is het verstandig om eerst de afmetingen van je tuin te hebben voordat je een partytent gaat huren. Hoe groot wil je dat de partytent is? Wil je dat bijna de gehele ondergrond genuttigd wordt of wil je dat er nog ruimte is om eromheen te lopen? Dit is belangrijk zodat je weet welk formaat partytent je moet hebben. Bij gras in je achtertuin is het handig om te weten dat de palen van de partytent erin kan drukken voor stevigheid. Bij een stenen ondergrond is dit wat lastiger. Daarvoor zou je wellicht lijnen kunnen uitzetten naar de heg.

Tip 2: Partytent opzetten handleiding

Het is vanzelfsprekend dat er bij een partytent een handleiding bij zit. Maar zoals de meesten al weten, niet iedereen leest die. Een easy up tent opzetten handleiding is er niet voor niets. Zeker als je nog nooit een partytent hebt opgezet is het handig om deze te lezen. In de partytent opzetten handleiding staat namelijk precies uitgelegd hoe je een partytent moet opzetten en waar je rekening bij moet houden. Voordat je begint raden wij je dus aan om de partytent opzetten handleiding door te nemen.

Tip 3: Onderdelen voor partytent snel opzetten

Heb je de partytent opzetten handleiding goed doorgenomen? Dan weet je dat het handig is om eerst alle onderdelen uit de verpakking te halen van de tent. Een partytent snel opzetten doe je door de onderdelen die bij elkaar horen op een bepaalde plek te leggen, zodat je precies weet wat bij wat hoort en welke je moet pakken wanneer je bezig bent met het opzetten van de partytent.

Partytent klaar voor gebruik!

Heb je alle tips gevolgd? Dan staat de partytent klaar voor gebruik! Voordat je de gasten binnenlaat, is het ook een leuk idee om de partytent in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een statafel huren of een heater huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze website of neem contact met ons op. Wij zijn er om jou te helpen om jouw feest tot een succes te leiden!

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 0610643275
E. info@partytentverhuur-achterhoek.nl
Stikkenweg 68-H
7021 BN , Zelhem
KvK: 91271568