Welke partytent past het beste bij jou feestje?

25 februari 2020

Tuin feest

Voor een feestje bij jezelf thuis is een partytent echt een toevoeging. Deze kan je plaatsen in de tuin en hierdoor kunnen je gasten ook naar buiten. Niet alleen vergroot het de ruimte maar zorgt het ook voor minder rommel in je woonkamer. Afhankelijk van de grote van jouw tuin, raden wij een 3x 6 meter partytent aan. Je kunt er met ongeveer 30 gasten in en is 45 minuten opgezet zodat jij snel verder kunt met alle andere voorbereidingen. Daarnaast kan je de partytent ook gebruiken voor een buurtfeest en deze plaatsen op een open veld bij jullie in de buurt, wel heb je daar goedkeuring voor nodig van de gemeente. Voor een buurtfeest kan je het beste een 4×8 meter partytent huren waar jij met ongeveer 50 buren in kunt.

 

Bruiloft

Een partytent is ook ideaal voor een bruiloft, dit komt omdat je de tent op elke gewenste locatie kan plaatsen en zelf kunt kiezen hoe groot je deze wilt hebben. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal gasten op je bruiloft en of je alleen wilt feesten in de tent of er wellicht ook wilt dineren. Voor een bruiloft is een 6×12 meter partytent zeer geschikt, hierin is er plek voor 100 gasten en kan je tot in de late uurtjes blijven dansen!

 

Evenement of toernooi

Ga je deze zomer naar een leuk evenement of sport toernooi? En wil je niet de hele dag met al je spullen in de brandende zon staan? Huur dan een 3×3 easy up partytent. Deze tent staan in binnen een paar minuten en kan wat schaduw bieden voor jou en 15 andere vrienden.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar als onze partytenten? Bekijk dan ons gelegen assortiment en neem gerust contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt.