Partytenten voor diverse gelegenheden!

20 september 2017

Feesten en evenementen kunnen in gevestigde locaties plaatsvinden, maar ook op zelfgekozen locaties door middel van een partytent. Met een partytent is er dus meer vrijheid qua locatie, vaak ook decoratie en tijden van het feest of evenement. Voor welke gelenheden je diverse partytenten kunt gebruiken? Dat lees je in onderstaand artikel!

Verjaardag

Een partytent is ideaal te gebruiken bij een verjaardag aan huis. Denk aan een partytent als het verlengstuk van je woonkamer, het feestje kan zich dan buiten verder uitbreiden. Een verjaardag kan natuurlijk groots worden gevierd maar ook klein en intiem met je beste vrienden en vriendinnen. Dan is de 3x4m partytent zeer geschikt omdat deze plek en onderdak biedt aan twintig gasten, een mooi gezelschap om samen je verjaardag mee te vieren.

Buurtfeest

Wil je de buurt een keer bij elkaar krijgen tijdens burendag of een lekkere warme zomerdag? Dan kan je ervoor kiezen een buurtfeest te organiseren. Een 4x8m partytent is goed voor een gezelschap van vijftig man. Indien je een hechte buurt hebt en een grotere opkomst verwacht, zijn er altijd ander formaten partytenten beschikbaar. Richt de tent in met verschillende statafels zodat alle buurtgenoten lekker met elkaar kunnen praten en hun drankje of snack kwijt kunnen.

Bruiloft

Een partytent leent zich ook voor bruiloften, zo kan je een bruiloft op het strand organiseren of in een bos bijvoorbeeld. Soms heb je een locatie in je hoofd waar geen mogelijkheden tot een bruiloft zijn, creëer deze dan zelf! Voor een bruiloft van gemiddeld formaat (lees honderd gasten) is een 6x12m partytent ideaal! Kleed de partytent aan naar eigen wens, denk aan bloemen in overvloed, leuke foto’s van het bruidspaar, slingers en ballonnen, je kan het zo gek niet bedenken! Met een partytent is bijna alles mogelijk en ben je vrij in je decoratie. Denk wel aan de ondergrond van de bruiloft, zorg dat deze gelijk is en een nette uitstraling heeft. Bij een buitenlocatie is het handig om een tentvloer te plaatsen, naast het comfort straal dit ook een bepaalde luxe uit.

partytent voor een beurs

Beurs

Een partytent is ook handig als je wilt opvallen op een beurs. Dan kan een partytent ervoor zorgen dat je meer bekijks trekt met je stand. Versier hem naar de kleuren van het bedrijf of de organisatie en zorg dat je opvalt tussen alle andere stands. De 3x3m easy up tent biedt plek aan ongeveer 15 personen. Zo kan je met diverse bezoekers een gesprek aangaan en onderdak bieden als het een buiten evenement betreft.