Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partyverhuur in de Achterhoek? Dit hebben wij je te bieden!

Bij het geven van een feest of evenement zijn er veel verschillende items nodig en is er veel te regelen. Zo heb je een locatie nodig, uiteraard eten –en drinken, moeten er gasten aanwezig zijn en ga zo maar door. Een feest is natuurlijk niks zonder de juiste aankleding en veel gezelligheid. Wij, van Partytentverhuur De Achterhoek, kunnen je helpen bij het organiseren van een feest of evenement door verschillende items te huur aan te bieden. Lees snel verder wat wij allemaal te bieden hebben.

Partytenten

Bij een feestje hoort natuurlijk ook een feestlocatie die goed aangekleed is en de gasten , indien nodig, droog houd. Om voor een feesttent in eigen tuin te zorgen is een partytent een goed idee. Met een partytent creëer je vaak binnen enkele (tientallen)minuten een feestlocatie in eigen tuin, op een open grasveld of zelfs het strand. Een easy up tent zoals de 6×6 easy up tent biedt plek aan 60 gasten, genoeg ruimte dus voor een feest van een redelijk groot kaliber. Indien je weinig tijd hebt is een easy up tent zeer makkelijk aangezien de partytent binnen enkele minuten staat en jij je kan bezighouden met andere voorbereidingen.

Partymaterialen

Voor partymaterialen kan je ook terecht bij Partytentverhuur De Achterhoek. Zo is er een koelkast te huur, zodat jouw gasten koud drinken hebben.  Kleedt jouw feest ook leuk aan met feestverlichting. Bij elk feest of evenement hoort natuurlijk een lekker muziekje. Of het nou om een verjaardag, festival, jubileum of dergelijke gaat, een goede geluidsinstallatie is altijd welkom!

Inrichting

Bij ons huur je partytenten in verschillende maten en kleuren, deze moeten echter nog ingericht worden naar het soort feest wat er gegeven word. Zo kan je de tent bij een feestje dat tot laat doorgaat inrichten met statafels, deze zijn ideaal om eten en drinken op te presenteren en je gasten te laten ‘hangen’. Wij hebben verder nog diverse tafels en stoelen te bieden indien het feest van lange duur is en de gasten de gelegenheid moeten krijgen om rust te nemen.

Extra’s

In ons assortiment hebben wij nog vele extra’s om de partytent of feestlocatie mee aan te kleden. Bij een feest in de winter is het fijn als de gasten in een aangename feestomgeving kunnen staan. Dit kan je creëren door middel van een heater, dit warmt de locatie op tot een aangename temperatuur.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur De Achterhoek dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 0610643275
E. info@partytentverhuur-achterhoek.nl
Stikkenweg 68-H
7021 BN , Zelhem
KvK: 91271568